Ontwikkelen van didactisch waardige werkvormen

Onze kennis en kunde komt vanuit de  creativeitsontwikkeling en de positieve psychologie.  Door gebruik te maken van out-of-the box leermiddelen die passend zijn bij de cultuur van  uw organisatie krijgt leermateriaal een mooie sprankeling.. Door deelnemers in hun authenticiteit te raken,  wordt de transfer van leren sneller gerealiseerd en geaccepteerd .  Zo worden de gevraagde en gewenste leerdoelen behaald.

 

Vanuit de performance die u op de werkvloer wil zien,  maakt Flowing Progress  de brug naar concrete leerdoelen en vervolgens werkvormen op maat. Deze werkvormen worden ontwikkeld conform de leercirkel van Kolb. Zo komen alle leerstijlen aan bod.  Flowing Progress maakt werkvormen die passend zijn bij de cultuur van uw organisatie en ook  de ontwikkelwensen van de deelnemers. Zo wordt leren leuk!

 

Wij maken in overleg met u een mooie interactieve mix van diverse leervormen (blended learning) .Hierbij kan je denken aan leervormen zoals e-learnings, gamification, spellen, trainingen, workshops, leerbeurs, werkplekleren etc. Wij kijken hierbij vooral wat passend is bij de organisatie en maken hierbij wederom gebruik van ons model van succes.